Cum sa treci
 usor si repede peste viroze
si sa ai imunitate puternica
 pentru viitor.
Valabil pentru tine
 si pentru copilul tau 

Curs UNIC DE

Acupunctura in 6 energii primordiale

Curs modern al stravechii forme
de ACUPUNCTURA TAOISTA

Cum ar fi sa poti sa intelegi de acum manifestarile mentale, fizice, patologice ale celor 6 energii primordiale ale universului?
Sa treci DINCOLO de granita intelegerii in (doar)  INN/ IANG sau ALB si NEGRU si incepe sa intelegi TOTUL in culori si nuante?
 Cele 6 energii fundamentale: vant, caldura, arsita, umiditate, uscaciune, frig sunt notiunile fundamentale ale medicinii si acupuncturii taoiste originare.
 Ai sansa sa intelegi clar si logic intr-o interpretare moderna fundamentul a TOT ceea ce este manifestat in acest univers: fenomene fizice, constitutii umane, patologii mentale, emotionale si cum pot fi corectate, pentru ca TOTUL in acest Univers are o exprimare si o cauza in aceste 6 energii aflate in echilibru.
Cea mai mica dereglare si patologia va apare.
Vei intelege clar sistemul energetic uman si cum sunt intreconectate campul mental si campul emotional cu ceakrele si cu meridianele si cum se propaga patologia intre acestea pornind de la mental > emotional si ajungand pana la corpul fizic intr-un proces denumit somatizare dar insufiecient inteles si explicat pana acum.

   Metoda predata are la baza studiul celor 6 energii universale si fundamentale  proiectate in doar 60 de puncte (!) pe meridiane situate pana la coate si pana la genunchi;
      Numerosi maestri recunosc punctelor antice, prin pozitia lor la capat de meridian, un maxim de activitate si de efect.
 Aceste puncte, denumite antice sunt considerate adevarate butoane de telecomanda in controlul sistemului energetic uman.
- un mare rol in cadrul scolii il  are incadrarea pacientului in constitutiile energetice asociate celor 6 energii, in 3 planuri (mental, emotional si fizic) si stabilirea patologiei energetice derivate din patologia alopata.
Stilurile de acupunctura in 5 sau 6 energii, fie acupunctura Japoneza sau Coreeana clasica Sa-Ahm sau microacupunctura coreeana  sunt considerate printre cele mai puternice si eficiente forme de acupunctura dezvoltate vreodata.
    Utilizarea unui numar minim de ace aduce beneficiul unui efect terapeutic maxim si rapid. Sunt extrem de putine scoli in lumea occidentala care studiaza aceasta forma de abordare dar au devenit si cele mai cautate ramuri de acupunctura pentru ca se pliaza pe modul de gandire modern si au o curba de asimilare mult mai rapida fata de stilului clasic chinez.
  In plus metoda de abordare este foarte facila pentru a intelege patologiile energetice, similar modului de prezentare in medicina alopata.
      Este o abordare foarte MODERNA, pliabila pe modul nostru de a intelege medicina, diferita de intelegerea mai dificila a sindroamelor clasice din TCM.
  Forumulele de tratament se realizeaza din maxim 5-10 ace iar actul terapeutic este foarte elegant abordand punctele antice, facil situate, pana la coate si genunchi .
      Tehnica de insertie este deosebit de usor de invatat si de eficienta iar acele sunt de dimensiuni mici si netraumatizante.

Cursul de acupunctura in 6 energii isi propune ca toti participanii sa isi creeze o baza solida in practica acupuncturii indiferent de ramura. Stilul de acupunctura in 6 energii dupa metoda traditionala Saam si inrudit cu stilul chinez daoist, este un stil de acupunctura foarte logic si matematic, fara notiuni (prea) filosofice sau mistice, usor de asimilat si totodata cu un grad extrem de complexitate in cursurile superioare.
Informatiile si modul de abordare al cursului de fata vor permite fiecarui cursant sa poata intelege procese patologice de baza din corpul uman fara a cauta formule de acupunctura in carti consacrate. Dupa terminarea cursului fiecare participant va sti sa abordeze patologiile de baza, pentru ca va intelege mecanismele energetice din spatele patologiilor respective, stadiul energetic in care sunt si evident corectiile care se impun prin acupunctura.
Metoda are la baza studiul celor 6 energii universale: frig, vant, caldura, umiditate, arsita, uscaciune, proiectate in doar 60 de puncte pe meridiane; 

un mare rol il are incadrarea pacientului in constitutiile energetice asociate celor 6 energii, in 3 planuri (mental, emotional si fizic) si stabilirea patologiei energetice din patologia alopata pe terenul constitutiei individuale.
In acelasi timp, stilurile de acupunctura in 5 sau 6 energii (fie Japoneza sau Coreeana Clasica Sa-Ahm sau microacupunctura coreeana) sunt considerate printre cele mai puternice si eficiente forme de acupunctura. Utilizarea unui numar minim de ace aduce beneficiul unui efect terapeutic maxim si rapid. Sunt extrem de putine scoli in lumea occidentala care studiaza aceasta forma de abordare dar au devenit aproape cele mai cautate ramuri de acupunctura pentru ca se si pliaza pe modul de gandire modern si au o curba de asimilare foarte abordabila si mult mai rapida fata de stilului clasic chinez.
In plus metoda de abordare este foarte facila pentru a intelege patologiile, similar modului de prezentare in medicina alopata. Este o abordare foarte MODERNA, pliabila pe modul nostru de a intelege medicina, diferita de intelegerea greoaie a sindroamelor clasice din TCM.
Formulele de tratament se realizeaza din maxim 5-10 ace iar actul terapeutic este foarte elegant abordand punctele antice, facil situate, pana la coate si genunchi.

Promisiunea mea

La sfarsitul cursului aveti promisiunea ca toti cursantii vor intelege constitutiile fundamentale ale pacietilor, vor putea analiza procesul de somatizare in 6 energii , vor sti sa puna diagnostic dupa constitutia energetica a pacientului si a patologiei manifestate atat la nivel mental si emotional , la nivel de sistem energetic cat si de organ si vor transla diagnosticul alopat in diagnostic energetic.
Ceea ce este cel mai important, vor sti sa elaboreze SINGURI formule de tratament clare in 6 energii pentru ORICE patologie alopata cunoscuta. 

Evident va fi si o lista cu peste 30 de patologii in care vom analiza patologia din punct de vedere emotional, energetic si vor fi date formule de tratament adaptate.

Sample Headline

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Button

Studiu de caz - GASTITA

Analizam un simplu caz  de GASTRITA  cu translatie din planul fizic (anatomo patologic) in planul energetic:
1) motilitate crescuta la nivelul musculaturii si hipersecretie gastrica - stadiul de exces energetic de vant pe meridianul ST
2) inflamare la nivelul mucoase gastrice - stadiul de exces de caldura pe meridianul ST
3) pirosis gastric - stadiul de exces energetic de arsita pe meridianul ST
4) inflamare accentuata la nivelul mucoasei - exces energetic de umiditate pe meridianul ST
5) stadiul de ulceratie, leziuni la nivelul mucoasei gastrice - exces energetic de uscaciune pe meridianul ST
6) stadiul de perforatie - exces energetic de frig pe meridianul ST

Are logica ?
Preinscriere curs (doar pentru notificare)

Ce vei invata si vei castiga in urma acestui curs ?

Intr-o o simpla pagina este greu de surprins frumusetea, complexitatea, precizia si  eficienta acestei elegante forme de acupuntura

Intelegerea LOGICA si nu mistificata
a acupuncturii !

Este cel mai important castig pe care o sa il aveti vreodata in acupunctura! Posibilitatea de a interpreta facil in 6 energii fundamentale constitutia energetica, patologia pacientului precum si stadiul energetic al evolutiei bolii este de nepretuit.  Si veti putea sa va formulati singur(a) schema de tratament deosibit de eficient.
Fara sa fii nevoit sa deschizi vreodata o carte cu scheme de tratament !
Si daca ai dubii despre cum este posibil asa ceva iti ofer doua explicatii: natura acupuncturii in 6 energii este extrem   de logica si de pragmatica.
Una dintre pasiunile mele este informatica (cu masterat in programare)
Asa incat  am cautat sa inteleg LOGIC si sa PREDAU logic acupunctura cursantilor mei.

Vei stapani ramuri exclusiviste ale acupuncturii .
Pentru unele dintre ele mai sunt doar una sau doua scoli de studiu la nivel mondial

Veti asimila din experienta si din practica noastra de 25 de ani in diverse stiluri de acupunctura, majoritatea predate si studiate in medii greu de abordat: acupunctura coreeana clasica, micro acupunctura coreeana, acupunctura Japoneza, auriculoterapie in 6 energii, acupunctura Daoista in 5 elemente.

Suport de curs materiale si

  Cursantii scolii noastre primesc la fiecare curs suport tiparit si planse de studiu. Toate sunt de o calitate grafica si informativa excelenta.
   In plus firma noastra este si cel mai mare importator de consumabile de acupunctura din SE Europei prin urmare veti beneficia de produse exceptionale calitativ pentru practica dumneavoastra.

Nivel de la introductiv pana la foarte avansat

Cursurile sunt in asa fel structurate incat in timp FOARTE scurt vei putea  asimila toate notiunile de inceput si pana la avansat ajungand la o intelegere AVANSATA asupra patologiilor si la posibilitatea de a va realiza dumneavostra formula de tratament.
Nota1 : incepem cu notiuni de baza in asa fel incat chiar de nu ai mai practicat sau studiat acupunctura iti garantam ca vei intelege TOT.
Evident ca o practica anterioara te-ar ajuta suplimentar insa  am avut numerosi cursanti fara experienta in practica acupuncturii.
Nota 2: Exceptand notiunile de inceput, necesare ca baza, retine ca nivelul cursului in intelegerea si practica este unul extrem de inalt, de nivel academic.

Cui se adreseaza acest curs?

In principal MEDICILOR  si persoanelor cu DREPT DE PRACTICA in acupunctura conform legilor in vigoare in Romania. Ele sunt concepute ca specializare in aceasta forma de acupunctura.  90% dintre particpantii din generatiile anterioare de cursanti sunt medici cu drept de practica.

Dar  .... pasiunea pentru acupunctura si pentru terapii este foarte mare in randul multor oameni, asa incat am acceptat la cursuri si persoane care nu au statutul de medic, dar  au pasiune pentru domeniu, au cunostinte de anatomie si de fizio-patologie.
  

     Pe de alta parte au fost cursanti practicanti de acupunctura cu peste 30-40 de ani de experienta.
De ce ? Pentru ca au considera acest stil de acupunctura ca inca o piesa de puzzle extrem de valoroasa dintr un intreg mare denumit acupunctura si interpretare energetica.

Despre dreptul de practica

   Multe persoane dintre cele care doresc sa se inscrie la cursurile mele si sa invete acest stil de acupunctura ma intreaba despre DREPTUL DE PRACTICA DUPA ACESTE CURSURI.
Singura cale prin care va puteti obtine dreptul de practica in Romania este prin intermediul ​Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa INMCA, DACA sunteti medici.

INMCA este singura forma de organizare care va poate oferi din partea Ministerului acreditarea necesara.
  Rolul cursurilor sustinute de Scoala OrientalMed este de a va impartasi secretele si de a va specializa in acesta  forma rara de acupunctura dupa ce dobanditi dreptul de practica in acupunctura de la Minister.

Nu avem dreptul si nu ne putem substitui Ministerului in a va acorda dreptul de practica.  Orice alta promisiune din orice directie sau forma de scolarizare  este falsa.
  La sfarsitul cursului primiti diploma de participare si de specializare in ramura
"Acupunctura Taoista in 6 energii"
Daca nu aveti drept de practica dar doriti sa invatati aceasta ramura de acupunctura sunteti binevenit insa veti pleca imbogatiti doar cu experienta si cunoastere.

Preinscriere curs (doar pentru notificare) CliCK aici pentru PLATA
si PENTRU inscriereA
la seminar
0
0
Years
:
0
6
0
Days
:
1
2
Hours
:
2
7
Minutes
:
2
1
Seconds
:
0
0
Items

Sorry, the time is up.

Plata se realizeaza prin procesatorul international STRIPE si reprezinta o modalitate foarte sigura de plata
Dupa plata veti fi directionat catre pagina cu datele de conectare si de alegere a datei ideale pentru dumneavoastra pentru a avea acces la seminar